Alle foto's

La Plage des Templiers

Camping La Plage des Templiers in Vallon Pont d’Arc is een naturistencamping gelegen aan een rivier in de Ardèche te midden van de natuur in de Rhône-Alpes. U geniet hier van de natuur, het enorm grote strand aan de rivier de Ardèche en de prachtige grotten.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en voorzien van een elektriciteitsaansluiting. De plekken liggen beschut in de schaduw. Er is een terras met barretje waar u gratis gebruik kunt maken van een WiFi-verbinding. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de bungalows of luxe lodgetenten.

Camping La Plage des Templiers biedt een verschillende activiteiten om u een onvergetelijke vakantie in Frankrijk te bezorgen. Zo kunt u hier jeu de boules spelen, tafeltennissen en volleyballen.

Naturistencamping in de Ardèche

Daarnaast is camping La Plage des Templiers een waar walhalla voor liefhebbers van kanoën, kajakken en wandelen. De rivier de Ardèche is een uitstekend startpunt om per kano of kajak de regio en de wonderschone natuur van de Rhône-Alpes te ontdekken. Maak alleen of in een groepje fantastische wandelingen waarbij u geniet van het uitzonderlijke uitzicht, de prachtige bossen en verfrissende beekjes. Een ideaal vakantieoord voor natuurliefhebbers.

Overige information van deze accommodatie

Info & reservering van La Plage des Templiers:

La Plage des Templiers
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Ardèche Vallon-Pont-d'Arc

Route des Gorges de l’Ardeche, 07150 Vallon Pont d’Arc

Engels, Frans
mei - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe