Camping Les Paillotes en Ardèche

Camping Les Paillotes en Ardèche in Ruoms is een kleinschalige camping in de Ardèche gelegen in de buurt van de rivier in de Rhône-Alpes. De camping beschikt over kinderopvang en er is altijd wel iets leuks te beleven. De kampeerplaatsen  liggen vlakbij het strand en op 400 meter van het centrum. Alle plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en een individueel waterpunt. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. U kunt bij de receptie koelkasten huren voor extra luxe. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een gîte, mobilhome of ingerichte tent. Drink een heerlijke cocktail aan de bar en eet een hapje in het restaurant als u zelf geen zin heeft om te koken. Op het terras maakt u gratis gebruik van de WiFi. In de maanden mei tot en met september is er een broodservice.

Iedereen geniet van het verwarmde zwembad met peuterbadje voor de allerkleinsten. Speel met andere campinggasten een wedstrijdje badminton of versla de buren op de jeu de boulesbaan. Ook kan er volleybal worden gespeeld en is er voor kinderen een leuke speeltuin en een kleine klimmuur. Eenmaal per week biedt camping Les Paillotes een kinderopvangservice aan tijdens de zomermaanden. De camping organiseert ook gezellige activiteiten en leuke animatie.

Kleine camping in de Ardèche

Camping Les Paillotes ligt in Ruoms, een middeleeuws dorpje omgeven door drie rivieren. In het centrum dat op 400 meter van de camping ligt vindt u tal van boetiekjes, traditionale restaurants en een bioscoop. Bezoek het dorpje Balazuc, een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Vanaf de camping loopt u zo naar het strand van Cirque de Gens. Op het water kunt u kanoën en kajakken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Les Paillotes en Ardèche in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Paillotes en Ardèche
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Ruoms

7 chemin de l’Espédès, 07120 Ruoms

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe