Algemene voorwaarden voor Campingardeche.nl

Gebruik van teksten

Campingardeche.nl doet zijn uiterste best om er altijd voor te zorgen dat de informatie op de website juist en up-to-date is. Desondanks kan Campingardeche.nl niet garanderen dat er geen onjuiste informatie staat op de site.

Niet verantwoordelijk voor fouten

Campingardeche.nl is niet verantwoordelijk voor fouten in de tekst en in de beschrijving van accommodaties of in de prijsstelling, hier kunnen nooit rechten aan ontleend worden. Campingardeche.nl is niet verantwoordelijk voor content of de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Informatievoorziening

Campingardeche.nl staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de hier aangeboden informatie over deelnemende accommodaties, aanbiedingen, valuta en prijzen. Aan eventuele onjuistheden kunnen nooit rechten dan wel aansprakelijkheid ontleend worden. Campingardeche.nl staat niet in voor de juistheid van, en is niet aansprakelijk voor onjuistheden met betrekking tot foto’s van accommodaties, beschrijvingen van accommodaties, vermelding van accommodatie faciliteiten en andere beschrijvingen die op de website getoond worden, welke informatie aangeleverd wordt door de accommodaties zelf, die om die reden dan ook verantwoordelijk zijn voor de correctheid van deze informatie. Campingardeche.nl controleert niet alle informatie die door de accommodaties of andere derde partijen wordt aangeleverd.

De genoemde prijzen

Let op. De genoemde prijzen op de website zijn indicaties op basis van prijzen in het laagseizoen zodat eenvoudig vergeleken kan worden tussen de accommodaties. De meest actuele prijzen, beschikbaarheid, (boekings)voorwaarden en informatie vindt u op de website van deze accommodatie. U klikt eenvoudig door via de groene en oranje knoppen op een archief- en accommodatie detailpagina.

Tot stand komen van reserveringen

Campingardeche.nl stuurt slechts bezoekers door naar de website van de accommodatiehouder. Wij zijn geen: intermediair, reisagent, touroperator en stellen geen reizen samen. Campingardeche.nl is nimmer aansprakelijk voor fouten in reserveringen bij accommodaties zelf. Geschillen moeten altijd direct met de accommodatiehouder worden opgenomen, Campingardeche.nl kan hierin niet verantwoordelijk zijn om welke rol dan ook vervullen.

Beeldmateriaal

Al het beeldmateriaal op Campingardeche.nl is zorgvuldig geselecteerd en direct van de accommodatiehouders afkomstig. Het overige beeldmateriaal is afkomstig van stockfotografie (rechtenvrije afbeeldingen). Mocht u een afbeelding zien die auteursrechtelijk beschermd is, geef dit aan ons door en wij zullen deze binnen 24 uur verwijderen. Fotomateriaal blijft eigendom van de betreffende accommodaties.

Reacties van bezoekers

Campingardeche.nl is niet verantwoordelijk voor een ervaring bij een bezoek aan een camping in de Ardèche op Campingardeche.nl. Op de website kunnen bezoekers hun mening (reactie) kwijt over een accommodatie. Campingardeche.nl behoudt zich het recht voor om reacties te redigeren op schrijf- en taalfouten, in te korten of zelfs te weigeren.

Zoekresultaten en vermelding

Op Campingardeche.nl worden accommodaties onder de aandacht gebracht die een bijdrage betalen voor hun vermelding. De accommodaties worden in de zoekresultaten random weergegeven. Voor de vermelding als uitgelichte accommodatie, vermelding op de homepage, een landingspagina en/of in de nieuwsbrief betalen de accommodaties een toeslag.

Schade

Campingardeche.nl is in geen geval aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

Voor alle vragen over onze voorwaarden: info@campingardeche.nl.

Ons bedrijfsadres is:

Campingardeche.nl is een website van Reiscompany (KVK 24459641) en is gevestigd op Groenendaal 23-B, 3011 SK Rotterdam.

Postadres:
Groenendaal 23-B
3011 SK Rotterdam