Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 19
Kampeerterrein: 1,1 ha

Camping Le Rhône

Camping Le Rhône in Tournon-sur-Rhône is een natuurcamping in de Ardèche gelegen aan een rivier. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen enstacaravans. De camping heeft plaatsen met enige schaduw, grasland, panorama uitzicht, veel groen, volledige schaduw en geen schaduw. Camping Le Rhône beschikt over internettoegang, rolstoel toegankelijk, speeltuin. Op de camping zijn honden toegestaan.

Kamperen in de Ardèche

Aan activiteiten en bezienswaardigheden rondom Camping Le Rhône is geen gebrek. Leuke activiteiten in de Ardèche zijn bezienswaardigheden bezoeken, wandelen in het bos, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken en wandelen. Breng ook een bezoek aan de Romeinse steden Orange, Avignon en Nîmes of het middeleeuwse dorpje Vallon-Pont-d’Arc. De Gorges de l’Ardèche en Pont d’Arc zijn waarschijnlijk de populairste attracties. Een vakantie in de Ardèche is ideaal voor zowel gezinnen met (kleine) kinderen, jongeren en ouderen.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Rhône in de Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Rhône

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Tournon-sur-Rhône

1, Promenade Roche Defrance, 07300 Tournon-sur-Rhône

0033 (0)4 75 08 05 28
Engels, Frans
januari - december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.