Yelloh! Village Domaine de l’Esquiras

Camping de l’Esquiras in Vallon-Pont-d’Arc is een familiecamping gelegen op een vlak en met gras begroeid kampeerterrein in de Ardèche in de Rhône-Alpes. De camping beschikt over een mooi waterparadijs met waterglijbaan.

De kampeerplaatsen liggen tussen de lokale gewassen en zijn vrij ruim. Een plek in de zon of juist in de schaduw, u hebt het voor het kiezen op deze camping. In de sanitairruimte is een aparte ruimte ingericht voor gezinnen met kinderen en voor mindervaliden. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en voor campers is er een speciaal servicepunt. Verder treft u hier een campingwinkel, bar en een restaurant voor als u geen zin heeft om zelf te koken.

Het zwemparadijs bestaat uit twee zwembaden waarvan eentje overdekt en verwarmd is. Voor de kleintjes is er een peuterbadje om in rond te spetteren. Ook is er een waterglijbaan voor urenlang waterplezier. In de zomermaanden is er een Kids Club op Camping de l’Esquiras. Sportliefhebbers zijn te vinden bij het volleybalterrein, de tafeltennistafels of het voetbalveld. De camping organiseert geregeld sportieve activiteiten zoals waterpolo en aquagym.

Familiecamping in de Ardèche

Vanaf Camping de l’Esquiras kunt u ritjes maken op de rug van een pony of het water opgaan in een kano of kajak. Houdt u van avontuur? Wat denkt u van zweefvliegen, quadrijden, paardrijden of bergklimmen? De Ardèche is een prima regio voor sport, natuur, rust en avontuure. Ontdek de prachtige grotten, de authentieke dorpjes en de vele wijngaarden.

Overige information van deze accommodatie

Yelloh! Village Domaine de l’Esquiras
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Ardèche Vallon-Pont-d'Arc

Quartier Saint Martin, 1280 chemin du Fez, 07150 Vallon-Pont-d’Arc

Engels, Frans, Italiaans
Is dit jouw camping? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe