Camping Le Chassezac

Camping Le Chassezac in Sampzon is een riviercamping in de Ardèche met directe toegang tot de rivier le Chassezac in de Rhône-Alpes. Bij de rivier ligt een strand waar u kunt luieren en kinderen kunnen spelen. De kampeerplaatsen liggen te  midden van de natuur op een kampeerterrein van 4 hectare. Er is veel schaduw dankzij de vele bomen. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Naast traditioneel kamperen kunt u ook een van de huuraccommodaties boeken. Elke accommodatie beschikt over een terras met tuinstoelen, een tafel en ligstoelen. De camping beschikt over een bar, een campingwinkel en een snackbar. Kinderen kunnen zich uitleven in het omheinde en verwarmde zwembad. Rondom het zwembad staan ligstoelen zodat u een oogje in het zeil kunt houden. Verder vindt u op camping Le Chassezac een speeltuin voor kinderen met leuke speeltoestellen. In het hoogseizoen organiseert de camping verschillende activiteiten voor het hele gezin. Ook kunt u basketballen, volleyballen en tafeltennissen op de camping.

Riviercamping Le Chassezac in de Ardèche

Vanaf camping Le Chassezac kunt u onder begeleiding een kano- of kajaktocht maken op de rivier Le Chassezac. Ook worden er verschillende wandeltochten georganiseerd die u langs de mooiste plekjes van de Ardèche leiden. Op 5 kilometer van de camping ligt een manege voor degenen die houden van paardrijden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Le Chassezac in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Chassezac
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Sampzon

RD 111, route d’Alès, 07120 Sampzon

april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe