Alle foto's

Camping Les Chênes Verts

Camping Les Chênes Verts in Vogüé is een kleine camping in de Ardèche met zwembad gelegen aan een rivier. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van chalets en kampeerplaatsen. De camping heeft plaatsen met harde ondergrond en veel groen. Camping Les Chênes Verts beschikt over internettoegang, rolstoel toegankelijk, speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Ardèche

Aan activiteiten en bezienswaardigheden rondom Camping Les Chênes Verts is geen gebrek. Leuke activiteiten in de Ardèche zijn bezienswaardigheden bezoeken, wandelen in het bos, canyoning, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Breng ook een bezoek aan de Romeinse steden Orange, Avignon en Nîmes of het middeleeuwse dorpje Vallon-Pont-d’Arc. De Gorges de l’Ardèche en Pont d’Arc zijn waarschijnlijk de populairste attracties. Een vakantie in de Ardèche is ideaal voor zowel gezinnen met (kleine) kinderen, jongeren en ouderen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Les Chênes Verts in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Chênes Verts
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Vogüé

Champ Redon, 07200 Vogüé

Engels, Frans
maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe