Alle foto's

Camping Le Viaduc

Camping Le Viaduc is een kleine natuurcamping in het noorden van de Ardèche met 49 plaatsen en direct toegang tot de rivier le Doux. In de rivier kan worden gespeeld en gezwommen. Op de camping vind je een charmant restaurant, schaduwrijke kampeerplekken aan de oever, bijzondere huuraccommodaties, zoals een boomhut of joert.

Tips en bezienswaardigheden Ardèche

Een kanotocht bij de indrukwekkende natuurlijke boogbrug van Vallon-Pont-d’Arc is een aanrader wanneer u in deze regio vakantie viert. Daarnaast is fantastisch mooie rivierkloof van de Gorges de l’Ardèche het bekijken waard. Met zijn helderblauwe water omringd door hoge kliffen met groene begroeiing is het een van de mooiste stukjes natuur in de streek. De Ardèche staat ook bekend om zijn mooie grotten. Aven d’Orgnac is één van de bekendste grotten in de streek en staat vol met allerlei druipstenen. In de Grot van Chauvet kunt u eeuwenoude muurschilderingen tot 32.000 jaar oud bewonderen. Het leuke kasteelstadje Vogüé is ook een mooie bezienswaardigheid en de bijzondere stadjes Balazuc en Labeaume mag u ook zeker niet overslaan wanneer u op vakantie bent in de Ardèche.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Le Viaduc Ardèche in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Viaduc Ardèche
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Arlebosc

1595 Route du Banchet, 07410 Arlebosc

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe