Kleine camping met zwembad en animatie aan de rivier de Ouvèze in een bergachtig gebied bij Coux in de Ardèche.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 200 m

Camping le Moulin d’Onclaire

Camping Le Moulin d’Onclaire is een kleine en gezellige familiecamping aan de rivier de Ouvèze in de Ardèche. De camping met zwembad ligt naast de oude molen waar u uw vrije tijd kunt doorbrengen in het schaduwrijke natuurpark met tal van dier- en plantsoorten. Uw vakantie in de Ardèche kunt u doorbrengen op één van de kampeerplaatsen of in een stacaravan of bungalow op het kampeerterrein van Le Moulin d’Onclaire. Maar de camping heeft ook een unieke slaapmogelijkheid voor u: een gezellig ingerichte huifkar met leuk terras en buitenzitje. Sanitair vindt u in de buurt. Daarnaast kunt u een nacht doorbrengen in de gezinssuites voor als u bijvoorbeeld op doorreis bent. Aan de voet van camping Le Moulin d’Onclaire kunt u heerlijk pootje baden in de rivier de Ouvèze. Samen spelletjes doen, tafeltennis of een potje tafelvoetbal staat ook op het programma. In de avonden wordt er gezorgd voor animatie in de vorm van karaoke, dansavonden en themadiners. Zelf koken? Bereid een heerlijke barbecue op de speciale barbecueplaatsen.

Camping in de Ardèche Le d’Onclaire

In de Rhône-Alpes kunt u een aftocht maken met een kano in de rivier de Ardèche. Of wat dacht u van parapenten of een stoer ritje op de mountainbike in de bergen? Uw smaakpapillen worden ook goed verwend, zo kunt u de heerlijke streekproducten uit de Ardèche op basis van kastanjes proeven of seizoensvruchten eten die rechtstreeks bij de boer vandaan komen.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Moulin d’Onclaire in de Ardèche voor je op een rijtje gezet:

30

8

2 ha

200 m

Camping Le Moulin d’Onclaire

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Coux

Le Moulin d’Onclaire, 07000 Coux

0033 (0)4 75 64 51 98

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.