Algemene gegevens

Staanplaatsen: 106
Huuraccommodaties: 28
Kampeerterrein: 6,5 ha
Hoogte: 420 m

Camping L’Ardéchois

Camping L’Ardéchois in Saint-Sauveur-de-Montagut is een levendige familiecamping met zwembad in de Ardèche aan de oevers van de rivier de Ardèche. Waarschijnlijk kent u de Ardèche alleen vanwege de ‘Pont D’Arc’ bij het zeer toeristische dorpje Vallon Pont D’Arc in Zuiden van de provincie de Ardèche. Maar ver hier vandaan en dus ver weg van alle drukte, in een schitterende groene bergachtige omgeving, midden in het groene hart van de Ardèche ligt onze camping verborgen. Deze camping (onder Nederlandse leiding) blinkt uit door zijn persoonlijke aanpak en sfeer. Hier bent u zeker geen nummer, maar lid van de familie van L’Ardechois. De camping is uitermate geschikt wanneer u een liefhebber bent van rust, ruimte, luxe en gezelligheid. Ondanks dat de camping werkelijk midden in de prachtige ongerepte natuur van de Ardeche ligt bent u van alle gemakken voorzien. Zeker voor (race)fietsers is dit gedeelte van de Ardèche het perfecte gebied om uw sportieve hart aan op te halen. Ons zwembad heeft een adembenemend mooi uitzicht en zeer veel luxe ligbedden. Verder beschikt de camping over een restaurant, snackbar, winkel, bar, sportveld etc. De camping ligt aan het riviertje de Gluyère waar je lekker in kunt spelen, zwemmen en vissen.

Familiecamping in de Ardèche

De camping is ook erg geschikt voor jonge gezinnen. Alhoewel wij in het hoogseizoen een leuk Nederlandstalig animatie team hebben, is uw nachtrust gegarandeerd! Een camping die nog overzichtelijk is en waar uw kinderen heerlijk de vrijheid kunnen krijgen. Door de gezellige sfeer is het zeer gemakkelijk voor uw kind om aansluiting te vinden bij leeftijdsgenootjes en dus een fantastische vakantie te bleven ( en u daardoor natuurlijk ook!). In het voor- en naseizoen hebben wij zeer interessante aanbiedingen. Ons zwembad is dan al geopend en verwarmd, Wij verzorgen begeleide wandeltochten, bbq, jeu-de-boules toernooien etc. Kortom, u hoeft zich ook dan bij ons zeker niet te vervelen. Maar het motto blijft: niets moet en alles mag! De camping ligt op 8 kilometer van het dichtstbijzijnde dorpje St. Sauveur-de-Montagut in een zon en schaduwrijk, met bloemen versierd park. Het gebied bestaat uit 37 ha, waarvan de camping 5 ha bestaat.

We hebben een aantal opties voor Camping L’Ardéchois in de Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping L’Ardéchois

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Saint-Sauveur-de-Montagut

Le Chambon Gluiras, D102, 07190 Saint-Sauveur-de-Montagut

0033 (0)4 75 66 61 87
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.