Camping La Digue

Camping La Digue in Chauzon is een gastvrije camping gelegen aan de oevers van een rivier en verschillende klimpunten in de Ardèche in de Rhône-Alpes. Veel activiteiten en animatie op deze camping met zeer mooie sanitairgebouwen.

De kampeerplaatsen liggen verspreid over het terrein van 2,5 hectare. De plaatsen zijn vlak en beschikken over gras en afbakening voor voldoende privacy. Ook biedt de camping chalets en stacaravans aan voor net dat beetje extra luxe. De campingwinkel is gedurende de gehele periode geopend en u kunt hier naast kranten ook brood kopen. In het restaurant kan ontbeten worden of pizza’s worden afgehaald. Wilt u uw mail checken? De camping beschikt over een internetverbinding.

Tijdens de zomermaanden zijn er activiteiten voor kinderen zoals creatieve workshops en leuke spelletjes. Ook is er een speeltuin en organiseert camping La Digue disco-avonden. In het buitenzwembad met peuterbad is het heerlijk vertoeven in de zon. Ook kunt u zwemmen in de rivier. Andere campinggasten ontmoeten kan bij de tafeltennistafel, op de tennisbaan of het jeu de boulesterrein.

Camping La Digue in de Ardèche

Rondom camping La Digue zijn er volop activiteiten waaronder kanoën en kajakken. Op de camping kunt u kano’s huren en meedoen met een excursie en mooie afdalingen maken. Er zijn talrijke mooie plekken waar u kunt klimmen en mountainbiken. Ook golfliefhebbers komen naar de Ardèche voor de mooiste golfbanen. Of wat dacht u van paintball, paragliding, quadrijden of minigolf spelen? U ziet het, er is van alles te beleven in de Rhône-Alpes!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping La Digue in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping La Digue
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Chauzon

07120 Chauzon/Ruoms

0033 (0)4 75 39 63 57
Duits, Engels, Frans, Nederlands
maart - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe