Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 47
Huuraccommodaties: 8
Hoogte: 200 m

Camping Les Cruses

Camping Les Cruses in Ribes is een gezinscamping gelegen tussen drie rivieren in de buurt van Vallon-Pont-d’Arc in de Ardèche in de Rhône-Alpes. Het mooie zwembad op de camping biedt urenlang plezier aan jong en oud. De kampeerplaatsen liggen verspreid op de terrassencamping en beschikken over voldoende schaduw. De plekken zijn afgebakend door bomen en hagen. Naast traditioneel kamperen verhuurt de camping ook mobilhomes, chalets en woonwagens. Ook zijn er enkele mooie gîtes te huur op de camping. Er is een pizzeria en een restaurant voor wanneer u geen zin heeft om zelf te koken. In de bar drinkt u een verfrissend drankje na een dagje toeren in de regio. Het zwembad van camping Les Cruses is prachtig om te zien en kinderen vermaken zich hier uitstekend. Voor de allerkleintjes is er een peuterbadje. Rondom het zwembad staan ligstoelen om bij te kleuren in de zon. Voor kinderen is er een speeltuin met uitdagende speeltoestellen. Verder kunt u jeu de boules spelen op de jeu de boulesbaan die ‘s avonds verlicht is. Oudere kinderen verzamelen rondom de tafeltennistafel.

Gezinscamping in de Ardèche

De Ardèche leent zich uitstekend om mooie wandelingen in de natuur te maken. Haal een kaart bij de receptie van camping Les Cruses. Ook paardrijden en mountainbiken doet men veel in deze regio. Op 200 meter van de camping bevindt zich een tennisbaan. Elke week kunnen campinggasten op excursie en een afdaling maken per kano of kajak op de Gorges de l’Ardèche. Onder begeleiding is er bergklimmen, speleologie en canyoning.

We hebben de beste opties voor Camping Les Cruses voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Cruses

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Ribes

07260 Ribes

0033 (0)4 75 39 54 69
Engels, Frans
half april - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.