Camping de Peyroche

Camping de Peyroche in Ruoms is een familiecamping aan de oever van de rivier de Ardèche in de Rhône-Alpes. Gezellige animatie en volop vertier; goed voor een aangename vakantie in Frankrijk. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en comfortabel. Er zijn tal  van plekken in de schaduw, in de zon of in de halfschaduw. Of u nu met de tent, de caravan of de camper komt, er is altijd een geschikte plek te vinden op de camping. Naast traditioneel kamperen kunt u hier ook overnachten in een ingerichte tent of een mobilhome met terras. In de snackbar geniet u van lekkere pizza’s, goed gevulde salades en andere lekkere gerechten. Ook om af te halen. Op camping de Peyroche kunt u voetballen op het sportveld. Er zijn twee volleybalvelden, twee tafeltennistafels en maar liefst drie speeltuinen waar de kinderen de tijd van hun leven hebben. Tijdens de zomermaanden organiseert de camping een miniclub met leuke activiteiten. Verder is er een jeu de boulesbaan waar geregeld toernooien worden gehouden. Aan de oever van de rivier vindt u verschillende fitnessapparaten, een barbecueplaats en een hangmat om in te relaxen. De gehele week organiseert het animatieteam van de camping gezellige activiteiten voor het hele gezin.

Familiecamping de Peyroche in de Ardèche

Op 300 meter van camping de Peyroche vindt u een ochtendmarktje met verse producten van lokale boeren zoals fruit, groenten en brood. Handig om als campingwinkel te gebruiken. Vanaf de camping maakt u mooie tochten om de omgeving in de prachtige Ardèche te bewonderen. Huur een kano of kajak en maak een afdaling van de rivier de Ardèche. Bezoek ook Ruoms, het meest sympathieke dorpje van de Ardèche, en geniet van de oude gebouwen en smalle straatjes.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping de Peyroche in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping de Peyroche
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Ruoms

Quartier Peyroche, 07120 La Beaume

Duits, Engels, Frans
half maart - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe