Algemene gegevens

Staanplaatsen: 76
Huuraccommodaties: 32
Kampeerterrein: 1,8 ha
Hoogte: 220 m

Camping le Pastural

Camping le Pastural is een familiecamping gebouwd tegen een helling aan de rand van de rivier de Ardèche in de Rhône-Alpes. Zwemmen in de Ardèche, waterliefhebbers leven zich uit in de rivier of in één van de twee openluchtzwembaden met ligbedden en parasols. De schaduwrijke kampeerplaatsen zijn met gras begroeid en liggen aan kleine idyllische straatjes. De afdaling naar de rivier gaat via een steil voetpad. Met 100 kilometer aan mountainbikes routes is camping Le Pastural een walhalla voor iedereen die van mountainbiken houdt. De routes verschillen in moeilijkheidsgraad en lengte. Het startpunt van alle routes is de camping en hier kunt u zich ook inschrijven voor begeleide trips. Naast mountainbiken is de camping ook de ideale uitvalsbasis om te wandelen of een hengeltje uit te gooien in de rivier.

Familiecamping Le Pastural in de Rhône-Alpes

Op 2 kilometer afstand ligt het bekende kuuroord Vals-Les-Bains met meer dan 140 bronnen waaruit mineraal drinkwater wordt gewonnen. Camping Le Pastural biedt speciale tarieven aan voor de thermale baden in het kuuroord. Houdt u van kanoën? De Gorges de l’Ardèche liggen op 30 kilometer afstand en zijn prachtig om uw kano in het water te laten. Winkels, een discotheek en een casino vindt u in Vals-Les-Bains en in Aubenas kunt u bowlen.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Pastural in de Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Pastural

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Ucel

6 Route du Moulin, 07200 Ucel

 

+33 (0)4 75 37 60 28
Engels, Frans
eind maart - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.