Fraai gelegen kleine natuurcamping tegen een helling aan in de Ardèche met animatie in de Franse gemeente Ribes.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 11
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 2 ha

Camping Les Châtaigniers

Camping Les Châtaigniers in Ribes is een natuurcamping in de Ardèche gelegen aan een rivier. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van chalet, kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met enige schaduw, harde ondergrond, volledige schaduw en zonder schaduw. Camping Les Châtaigniers beschikt over animatie, internettoegang, rolstoel toegankelijk, speeltuin. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Ardèche

Aan activiteiten en bezienswaardigheden rondom Camping Les Châtaigniers is geen gebrek. Leuke activiteiten in de Ardèche zijn bezienswaardigheden bezoeken, canyoning, grotten bezoeken, kajakken, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Breng ook een bezoek aan de Romeinse steden Orange, Avignon en Nîmes of het middeleeuwse dorpje Vallon-Pont-d’Arc. De Gorges de l’Ardèche en Pont d’Arc zijn waarschijnlijk de populairste attracties. Een vakantie in de Ardèche is ideaal voor zowel gezinnen met (kleine) kinderen, jongeren en ouderen.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Châtaigniers in de Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Châtaigniers

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Ribes

Le Château, 07260 Ribes

0033 (0)4 75 88 90 00
Engels, Frans
april - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.