Alle foto's

Camping Sun Camping

Camping Sun Camping in Sampzon is een gastvrije familiecamping in de Ardèche in het hart van de Alpen op 100 meter van de rivier de Ardèche in de Rhône-Alpes. Een mooie vakantie voor zwemliefhebbers: zwemmen in rivier en in het overdekte zwembad. De kampeerplaatsen zijn ruim en sommige plekken zijn toegankelijk voor mindervaliden. Daarnaast kunt u verschillende huuraccommodaties boeken. Stacaravans met overdekt terras, ingerichte tenten met bedden, bungalows en mobil-homes. Het verwarmde zwembad op camping Sun Camping is de ontmoetingsplaats voor alle campinggasten. Kinderen maken nieuwe vriendjes en de allerkleinsten plonzen in het peuterbad. Even flink uitleven met z’n allen kan op de trampoline. Een rustig potje tafeltennis staat ook op het programma. In het hoogseizoen biedt de camping verschillende animatie aan.

Kamperen aan een rivier in de Ardèche

Er zijn volop activiteiten te vinden rondom camping Sun Camping. Van dansen tot bowlen en van paardrijden tot quad rijden. Maak een afdaling per kano of kajak op de rivier de Ardèche en bewonder de indrukwekkende natuur van de Rhône-Alpes. Voor kinderen is er een leuk attractiepark waar ze in de bomen een parcours kunnen afleggen. Ook geschikt voor volwassenen. Wandelliefhebbers vinden verschillende fantastische wandelroutes in deze regio. Bezoek ook bijvoorbeeld de grotten van Aven en verschillende authentieke stadjes als Balazuc en Banne.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Campings.com Sun Camping in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Campings.com Sun Camping
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Sampzon

07120 Sampzon

Engels, Frans
april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe