Camping Ludo camping

Camping Ludo Camping is een gezinscamping aan de rand van de rivier in de Ardèche. De camping ligt in de natuur aan de rand van het regionale natuurpark van de Monts d’Ardèche en het vulkanische plateau van de Coiron. De camping met veel bomen en schaduw biedt grote staanplaatsen met voldoende schaduw. U kunt kiezen uit verschillende huuraccommodaties zoals een mobil-home, stacaravan of ingerichte tipi-tent. Op de camping zijn vier moderne en praktische sanitair gebouwen. Op camping Ludo Camping zijn een groot aantal diensten ter plaatsen. Neem een duik in het verwarmde zwembad en rust uit op de ligbedden rondom het zwembad. Voor de kleintjes is er een kikkerbad. In het hoogseizoen zijn er activiteiten voor de hele familie en senioren. Daarnaast zijn er een recreatieruimte met WiFi internet. Voor de kinderen zijn er een kinderdisco, schatzoeken en sportwedstrijden. Voor de ouderen worden wedstrijden en excursies in de omgeving georganiseerd.

Vakantie in de Ardeche

Camping Ludo Camping organiseert in medewerking met zeer gekwalificeerde monitoren extreme sporten: avonturenparcours, speleologie, canyoning, 140 meter abseilen, bungeejumpen, zweefvliegtuig, parapente, ULV en luchtdoop. Vraag naar het programma. Er heerst in de Ardèche een middellands zeeklimaat. Ludo camping is dan ook een ideale camping voor uw vakantie in de Ardèche en uw natuur- en culturele uitstapjes.

Overige information van deze accommodatie

Ludo camping
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Lussas

Route de Lavilledieu, 07170 Lussas

Engels, Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe