Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 180 m

Camping Les Truffières

Camping Les Truffières in Saint Marcel d’Ardéche is een familiecamping in de Ardèche met zwembad. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met geaccidenteerd terrein en grasland. Camping Les Truffières beschikt over animatie, internettoegang, rolstoel toegankelijk, speeltuin, zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Ardèche

Aan activiteiten en bezienswaardigheden rondom Camping Les Truffières is geen gebrek. Leuke activiteiten in de Ardèche zijn bezienswaardigheden bezoeken, wandelen in het bos, canyoning, fietsen, kajakken, kanoën, mountainbiken en wandelen. Breng ook een bezoek aan de Romeinse steden Orange, Avignon en Nîmes of het middeleeuwse dorpje Vallon-Pont-d’Arc. De Gorges de l’Ardèche en Pont d’Arc zijn waarschijnlijk de populairste attracties. Een vakantie in de Ardèche is ideaal voor zowel gezinnen met (kleine) kinderen, jongeren en ouderen.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Truffières in de Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Truffières

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Saint Marcel d'Ardéche

07700 Saint-Marcel-d’Ardèche

0033 (0)4 75 04 68 35
Duits, Engels, Frans
januari - december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.