Alle foto's

Camping Les Actinidias

Camping Les Actinidias in Casteljau is een mooie familiecamping gelegen in de Ardèche. De camping beschikt over 83 kampeerplaatsen en 17 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent en caravan. De huuraccommodaties variëren van mobile-home tot chalet en zijn goed onderhouden. De accommodaties zijn geschikt voor vier tot en met zes personen. De ideale verblijfplaats voor een kampeervakantie als u wat meer van luxe houdt. Er zijn twee sanitairgebouwen op het terrein, een speeltuin en een klimwand voor kinderen. Daarnaast is er een volleybalveld en een badmintonveld op het terrein. Ook is er een klein winkeltje op deze camping met wat basisproducten en gereedschap als u een probleem heeft. In het hoogseizoen kunt u een lekkere maaltijd nuttigen in het restaurant van de camping. Het is een eenvoudige camping in de prachtige natuur van de Ardèche.

Kamperen in de Ardèche

De camping is gelegen naast een rivier, waar het mogelijk is om in te zwemmen, varen of vissen. Er zijn kano’s te huur waarmee u er lekker op uit kunt. U kunt ook prachtige wandelingen maken in dit groene gebied. Vergeet uw wandelschoenen niet mee te nemen naar deze camping. Naast wandelen kunt u hier ook klimmen, fietsen, mountainbiken en paragliden. Sportieve en avontuurlijke vakantiegangers kunnen in deze omgeving zeker hun hart ophalen!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Les Actinidias in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Actinidias
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Berrias-et-Casteljau

Les Lauzasses, 07460 Berrias-et-Casteljau

Engels, Frans
maart - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe