Alle foto's

Camping De Retourtour

Camping de Retourtour is een rustige camping met een familiale sfeer in het hart van de Ardèche aan de voet van een oude kasteelruïne. Gelegen aan de rivier de Doux is het ontspannen vertoeven in het water met vele strandjes. In het kleine kruidenierswinkeltje op camping De Retourtour vindt u verrukkelijke broodjes en uw dagelijkse krant. Geen zin om te koken? Huur een gasbarbecue voor een lekker avondje barbecueën bij de caravan. Op nog geen 100 meter van de camping kunt u zwemmen in de rivier de Doux of zonnen op één van de strandjes. In het hoogseizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals pottenbakken, voetbaltoernooien en schatzoektochten. Activiteiten op de camping(camping): open verwarmd zwembad van mei tot september, mini-golf, fitness, massa multisport, fietsverhuur, bibliotheek(boekenrek).
Diensten(afdelingen): kruidenierswinkel, brood, wifi, snack-bar compressietemperatuur omlaag.

Vermaak voor groot en klein in de Ardeche

Er is ontzettend veel te doen in de Ardèche rondom camping De Retourtour in Frankrijk. Golfen, waterfietsen en bijvoorbeeld zeilen op het meer van Devesset. Voor groot en klein is er het avonturenpark ‘Parc de l’écureuil’ voor spannende klimparcoursen in de bomen. Proef de regio Auvergne-Rhône-Alpes en ontdek de dinsdagmarkt in Lamastre. Ook zijn er geregeld gezellige jaar- en vrijmarkten en brocantes.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping De Retourtour in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping De Retourtour
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Lamastre

1 Rue de Retourtour, 07270 Lamastre

Duits, Engels, Frans, Italiaans
half april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe