Welkom op Camping Le Moulin de Gournier

Vergeet je zorgen en ontspan tijdens een welverdiende vakantie in het zuiden van de Ardèche, aan de voet van de uitlopers van de Cevennen. Camping Le Moulin de Gournier heet je hier van harte welkom op hun rustige en kalme domein, gelegen aan de oever van de rivier, onder het warme Zuid-Franse zonnetje. De camping is populair bij rustzoekers en gezinnen met kinderen. Een idyllische plek midden in de ongerepte natuur! D

Kleine terrassencamping in de Ardèche

Kleine terrassencamping in een schitterende omgeving van het natuurpark Monts d’Ardèche en in de buurt van het Nationaal Park Cevennen. De kleine camping in de Ardèche aan de rivier de Garnière ligt Verscholen tussen de hoge bomen in de bergen, nabij een oude brug, met onderaan een pittoreske bergriviertje. Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in het riviertje, zwemmen, springen van rotsen, vissen en klauteren. Op de camping vind je schoon sanitair en geen animatie. Bij de ingang van de camping vind je een restaurantje, hier kun je terecht voor een drankje, ijsje voor de kinderen en kleine kaart en verse streekgerechten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Le Moulin De Gournier in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Moulin De Gournier
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Malbosc

le Gournier, 07140 Malbosc

Duits, Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe