Alle foto's

Camping La Grand’Terre

Camping La Grand’Terre in Ruoms is een prachtige familiecamping gelegen in de Ardèche in Rhône-Alpes. De camping ligt aan de rivier de Ardèche, ideaal om lekker in te varen, zwemmen of vissen. Daarnaast lig La Grand’Terre niet ver bij de toeristische bezienswaardigheden: Gorges de l ‘Ardèche, Vallon Pont d’Arc en de grot van de Pont d’Arc, vandaan. Deze bezienswaardigheden kunt u niet missen als u hier op kampeervakantie bent. Het kampeerterrein beschikt over 296 ruime kampeerplaatsen en 72 mooie huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties zijn ruime mobile homes, geschikt voor twee tot en met zes personen. De camping beschikt over geweldige faciliteiten die uw vakantie voorzien van comfort en rust. Er is een prachtig zwembad, animatie voor de kinderen, een recreatieruimte, georganiseerde excursies en nog veel meer.

Familiecamping in de Ardèche

Op camping La Grand’Terre beleeft u gegarandeerd een heerlijke kampeervakantie op uw kampeerplaats of accommodatie. De kinderen hoeven zich ook zeker niet te vervelen op deze camping. Zij vermaken zich prima in het zwembad, in de naastgelegen rivier of op de speeltuin. Als u graag even wilt ontspannen kunt u een lekkere massage boeken bij de receptie, geniet van de wellnessfaciliteiten op dit terrein.
Terug van een lange dag weg en geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een lekkere maaltijd of snelle snack. Op camping La Grand’Terre heerst een gezellige, familiale sfeer: de ingrediënten voor een fantastische kampeervakantie!

Overige information van deze accommodatie

Camping La Grand’Terre
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Ardèche Ruoms

Quartier La Grand’Terre, 07120 Ruoms

Engels, Frans, Nederlands
half april - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe