Alle foto's

Camping Des Tunnels

Camping Des Tunnels is een gezellige familiecamping op 800 meter voor de beroemde Pont d’Arc, aan de ingang van het natuurreservaat van de Gorges de l’Ardeche. De camping ligt midden in het bos en is ruim opgezet. Je kunt er stacaravans en staanplaatsen huren. Daarnaast vind je er een bar, restaurant en pizzeria waar je lekker kunt avond eten. Op de camping bevindt zich ook een klein winkeltje voor boodschappen en er is een kanoverhuur, ideaal voor een leuk uitje.

Camping in de Gorges de l’Ardeche

Camping Des Tunnels ligt bij het stadje Vallon-Pont-d’Arc in het departement Ardèche in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. De camping is Ideaal gelegen aan de oever van de rivier, waar u heerlijk kunt zwemmen of kunt kanoën. De camping beschikt zelf over een kanoverhuur en je kunt er dus zo op uit gaan. Daarnaast vind je de bekende Pont d’Arc brug op 800 meter van de camping en je kunt die dus te voet verkennen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Des Tunnels in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Des Tunnels
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Vallon-Pont-d'Arc

Route des gorges, 07150 Vallon-Pont-d’Arc

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe