Camping Les Chênes Verts in Vogüé is een kleine camping in de Ardèche met zwembad gelegen aan een rivier.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 4
Huuraccommodaties: 26

Camping Les Chênes Verts

Camping Les Chênes Verts in Vogüé is een kleine camping in de Ardèche met zwembad gelegen aan een rivier. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van chalets en kampeerplaatsen. De camping heeft plaatsen met harde ondergrond en veel groen. Camping Les Chênes Verts beschikt over internettoegang, rolstoel toegankelijk, speeltuin en een zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Ardèche

Aan activiteiten en bezienswaardigheden rondom Camping Les Chênes Verts is geen gebrek. Leuke activiteiten in de Ardèche zijn bezienswaardigheden bezoeken, wandelen in het bos, canyoning, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Breng ook een bezoek aan de Romeinse steden Orange, Avignon en Nîmes of het middeleeuwse dorpje Vallon-Pont-d’Arc. De Gorges de l’Ardèche en Pont d’Arc zijn waarschijnlijk de populairste attracties. Een vakantie in de Ardèche is ideaal voor zowel gezinnen met (kleine) kinderen, jongeren en ouderen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18,00 €18,00 €22,00 per dag
Extra persoon €4 €4 €4 per dag
Hond €3 €3 €3 per dag
Chalet 2/3 personen €280 €490 €555 per week
Chalet 4 personen €330 €560 €625 per week
Chalet 6 personen €530 €620 €855 per week

Camping Les Chênes Verts

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Vogüé

Champ Redon
07200 Vogüé

+33 (0)4 75 37 71 54
Engels, Frans
eind maart - eind oktober

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.