Capfun – Camping Le Merle Roux

In de Rhône-vallei, op 20 km van Montélimar en 30 km Valence, ligt camping Le Merle Roux. De camping verhuurt stacaravans en kampeerplaatsen. De camping heeft een waterpark met 3 buitenzwembaden, 1 peuterbad met 2 glijbanen voor de kleintjes en 4 glijbanen voor alle leeftijden! De camping heeft meerdere speeltoestellen en sportvelden, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. In de zomer worden er allerlei leuke evenementen georganiseerd, zoals een uitgebreid animatieprogramma, dansavonden en muziekavonden.

Geniet van de groene natuur

Ideaal gelegen op 10 minuten van de snelweg, aan de voet van de berg, heeft de camping een prachtig uitzicht over het landschap. De Ardèche is de poort naar de Provence, Cevennes en het Centraal Massief en is vol uitzonderlijke natuurlijke bezienswaardigheden zoals de grot van Chauvet dat de UNESCO heeft uitgeroepen tot Werelderfgoed. Bezoek de vele pittoreske dorpjes zoals Antraigues sur Volane of Beauchastel. Bewonder het majestueuze landschap, de Pont d’Arc, le Mont Gerbier de Jonc, het meer van Issarlès, of een van de vele grotten van de Ardèche. Tot slot zal u veel plezier beleven in een kano in de Gorges de l’Ardeche!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Capfun Le Merle Roux in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Capfun Le Merle Roux
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Baix

Le Roux Est, 07210 Baix

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe