Alle foto's

Sites et Paysages Le Petit Bois

De camping Le Petit Bois is een rustige camping gelegen in de Ardèche nabij de Gorges de l’Ardèche en op 800 m van de stad Ruoms in een prachtige ongerepte natuur nabij de rivier Ardèche.
Er is een verwarmd openlucht zwembad met glijbanen dat in het laagseizoen overdekt wordt zodat er nog steeds gezwommen kan worden. Men kan ook zwemmen in de rivier of er rusten aan de oever. Voor de kleintjes is er een peuterbad, speeltuin en animatie. Wie wil relaxen na een drukke dag kan gebruik maken van de sauna en stoombad. Je hoeft niet altijd zelf achter de potten te kruipen want er is een snackbar, pizzeria en restaurant. En ’s morgens vind je er vers brood. De avonden zijn afwisselend gevuld met animatie, dansavonden, thema diners en openlucht cinema.

Kamperen in de Ardèche

De camping Le Petit Bois is omgeven door de prachtige natuur en bergen van de Ardèche die uitnodigt tot wandelen en fietsen. Er worden door de camping begeleide uitstappen georganiseerd.
Met al die natuur en water in de buurt zijn er vanalle sportieve activiteiten te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan zeilen, kayakken en rafting. Of paardrijden, bergbeklimmen of mountainbiken.
Maar er kunnen ook vele uitstapjes gemaakt worden naar authetieke Middeleeuwse dorpjes met hun markten met heerlijke en mooie lokale producten. En vergeet zeker niet een bezoekje te brengen aan de prachtige Middeleeuwse stad Ruom met zijn betoverende straatjes en steegjes.

Overige information van deze accommodatie

Sites et Paysages Le Petit Bois
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Ruoms

87 Rue du Petit Bois, 07120 Ruoms

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe