RCN la Bastide en Ardèche

RCN la Bastide en Ardèche is een echte kindvriendelijke camping in de Ardèche met zwembad aan de oever van de rivier de Ardèche. De mooie en gezellige camping heeft een eigen strand en een top recreatieprogramma. RCN la Bastide en Ardèche behoort tot de Top 10 van beste kindercampings in Frankrijk. Op het vakantiepark heeft u keuze uit 240 ruime kampeerplaatsen en 42 comfortabel stacaravans met veranda. Op het park RCN la Bastide en Ardèche vindt u maar liefst vier tafeltennistafels, een tennisbaan, een jeu-de-boulesbaan en een sportveld waarop partijtjes voetbal en volleybal worden gespeeld.

Geen zin om te koken? Dan kunt u terecht in het gezellige restaurant op RCN la Bastide en Ardèche. Hier in het hart van Zuid-Frankrijk vindt men eten nu eenmaal belangrijk. Ook als het om een eenvoudige lunch gaat, maar natuurlijk helemaal als u eens uitbundig wilt dineren. Op het terras kunt u tot ’s avonds laat van een drankje (en de zwoele avond) genieten. RCN la Bastide en Ardèche is aangelegd op een prachtig begroeid terrein tussen de rivier de Ardèche en het 17e eeuwse kasteel Château de Sampzon. Dit voegt een romantisch cachet toe aan uw verblijf. Op de ruime kampeerplaatsen kunt u zowel lekker zonnen als de koelte in de schaduw van de bomen opzoeken.

Vakantiepark in de Ardèche

RCN la Bastide en Ardèche ligt in de Zuid-Franse streek de Ardèche (Ruoms). Het ruige landschap van de Ardèche kenmerkt zicht door de uitgestrekte bossen, bizarre rotsformaties, wijngaarden, knalgele zonnebloemvelden en middeleeuwse dorpjes. Vlakbij het park ligt de natuurbrug Pont d’Arc, het beroemdste natuurwonder van Zuid-Frankrijk! Behalve kanoën en kajakken op de rivier de Ardèche kunt u ook paardrijden, fietsen (te huur op de camping), wandelen, canyoning, klimmen en raften. Op uw tochten ontdekt u veel historische bezienswaardigheden, van de prehistorie tot de Romeinse tijd en de middeleeuwen.
Eén van de leukste activiteiten tijdens uw vakantie op RCN la Bastide en Ardèche  is kennismaken met de plaatselijke historie, tradities, ambachten en levenswijze. Dat kan ondermeer in het Château de Montreal, waar ambachtelijke workshops worden gehouden. Verder kunt u in de Ardèche bijzondere overblijfselen uit de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen bewonderen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor RCN La Bastide en Ardèche in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

RCN La Bastide en Ardèche
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Sampzon

1, Route d’Ales D111, Ruoms, 07120 Sampzon

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe