Flower Camping Le Plan d’Eau

Camping Le Plan d’Eau is een ecologische gezinscamping met het EU Ecolabel in een natuurlijke en zonnige omgeving aan de voet van een klif in de Ardèche. Ideaal voor natuurliefhebbers, vissers en families die op zoek zijn naar rust en natuur. Op het 3 hectare boomrijke terrein liggen de ruime kampeerplaatsen met toegang tot de sanitairblokken. Er zijn aparte ruimtes voor baby’s en mindervaliden. Tijdens het seizoen zijn er vers brood en croissants verkrijgbaar en kunt u heerlijk dineren in het restaurant. In het verwarmde zwembad op camping Le Plan d’Eau is het genieten voor het hele gezin. Kinderen vermaken zich gratis tijdens de zomermaanden met leuke animatie. In het speelterrein kunnen ze lekker klimmen en glijden. Ook in de avonden worden er gezellige en vermakelijke activiteiten georganiseerd.

Vakantie in de Ardèche

Voor vissers zijn er volop mogelijkheden op en bij camping Le Plan d’Eau. De rivier de Ardèche zit vol vis en stroomt net langs de camping. Bij de receptie kunt u een visvergunning kopen. In de zomer organiseert elk dorpje en stadje festivals en concerten waar u zeker eentje van moet bijwonen. Liefhebbers van lekker eten en drinken wordt aangeraden de specialiteiten: de vleeswaren en zoete kastanjepuree. Neem het hele gezin mee naar de krokodillenboerderij of het safaripark van Peaugres.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Flower Camping Le Plan d’Eau in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping Le Plan d’Eau
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Saint-Privat

Route de Lussas, 07200 St. Privat

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe