Alle foto's

Domaine Des Blachas

Domaine Des Blachas Is een gezellige familiecamping gelegen in het departement Ardèche, aan de rivier de Ardèche. De camping beschikt over een heerlijk groot zwembad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast is er een modern lekker restaurant met een groot terras, met een panoramisch uitzicht over de kliffen van de rivier. Op de camping kun je een beachvolleybalveld, drie tennisbanen en een trimbaan vinden. De camping organiseert allerlei leuke activiteiten zoals kanotochten, knutselworkshops en sporttoernooien.

Vakantie in de Ardèche

Domaine Des Blachas bevindt zich direct aan de oever van de rivier de Ardèche. Bij de rivier kun je heerlijk zwemmen en je kunt er kanoën en kajakken. Daarnaast leent de groene omgeving zich perfect voor lange wandelingen en fietstochten. Je kunt er de mooie pont d’Arc bewonderen en er zijn veel vogels en dieren spotten.

Overige information van deze accommodatie

Domaine Des Blachas
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Salavas

2590 route du Chassel, 07150 Salavas

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe