Camping Aluna Vacances

Camping Aluna Vacances in Ruoms is een gezinscamping vlakbij de Gorges de l’Ardèche in de Rhône-Alpes omgeven door eikenbomen en wijngaarden in de Ardèche. Op de camping kan er gezwommen worden in het waterparadijs met meerdere zwembaden.

De kampeerplaatsen zijn ruim en er zijn vier sanitairruimten verspreid over het kampeerterrein. Het sanitair is geschikt voor baby’s en mindervaliden. Kamperen met iets meer luxe kan in een van de huuraccommodaties. Zo kunt u overnachten in een mobilhome, een romantische cottage of in een ingerichte tent. Verder vindt u op de camping een restaurant, bar en een supermarkt. In de campingwinkel kunt u badkleding kopen en badslippers. Natuurlijk is er ook dagelijks vers brood op de camping.

Zwemliefhebbers zitten helemaal goed op camping Aluna Vacances. Het grote zwemparadijs bestaat uit vier zwembaden, waterglijbanen, watervallen en bubbelbaden. Een plezier voor groot en klein! Ook voor ontspanning kunt u hier terecht. Geniet van een massage of gezichtsbehandeling in de spa. Er is een Kids Club, speeltuin voor kinderen en leuke sportieve activiteiten. Ook ‘s avonds verveelt u zich niet tijdens de avondanimatie of een avondje uit in de discotheek op de camping.

Camping Aluna Vacances, kamperen in de Ardèche

Kamperen op camping Aluna Vacances in de Ardèche betekent natuur, cultuur en historie. Het stadje La Beaume aan de gelijknamige rivier is bekend vanwege de originele huisjes en de grotten. Ook Vogüe is het bezoeken waard: een dorp gebouwd in de vorm van een amfitheater. In L’Aven d’Orgnac wordt u ondergedompeld in de prehistorie en bezoekt u onder andere ondergrondse kathedralen. La Vallée de l’Ibie is een mooie omgeving om te wandelen en te genieten van de natuur.

Overige information van deze accommodatie

Camping Sunêlia Aluna Vacances
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Ruoms

route de Lagorce, 07120 Ruoms

Engels, Frans
half april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe