Alle foto's

Sites et Paysages L’Oasis

Camping L’Oasis is een prachtige terrassencamping gelegen in de Ardèche in de regio Rhône-Alpes. Deze camping ligt op twintig minuten afstand van ‘Safari de Peaugres’, een mooi dierenpark, en op 40 minuten afstand van ‘le Palais Idéal’, een bijzonder paleis. De camping is rustig en heeft een gezellige en familiale sfeer. Er is een verwarmd buitenzwembad en de camping ligt naast een rivier waar in gevist, gevaren en gezwommen mag worden. Camping l’Oasis is acht hectare groot en ligt midden in de natuur. Een fantastische vakantiebestemming voor de echte natuurliefhebber. Er zijn 41 kampeerplaatsen beschikbaar en 28 huuraccommodaties voor de vakantieganger die van wat meer luxe houdt. Heeft u een dagje geen zin om te koken? Schuif dan aan bij de pizzeria op het kampeerterrein. Deze is elke dag geopend in het hoogseizoen en serveert heerlijke pizza’s.

Terrassencamping in de Ardèche

Camping l’Oasis in de buurt van de stad Ardoix. Deze stad is te voet te bereiken vanaf de camping. Ideaal als u een boodschap moet halen of lekker wat wil drinken. Er is een supermarkt, een bakkerij, een kapsalon, een bar en restaurant op loopafstand. Daarnaast kun u in deze omgeving prachtige wandelingen en fietstochten maken. Beleef een heerlijke vakantie op familiecamping l’Oasis.

Overige information van deze accommodatie

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €18 €24 per nacht
Camping Sites et Paysages l’Oasis
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Eclassan

810 Chemin du petit chaléat, 07370 Eclassan

Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe