Camping Les Platanes

Camping Les Platanes is een gezellige familiecamping met zwembad en peuterbad aan een rivier in de Ardèche. De camping ligt in de regio Auvergne-Rhône-Alpes en beschikt over huuraccommodaties (stacaravans) en een campingterrein met kampeerplaatsen voor campers, caravans en tenten. Camping Les Plantanes is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen en heeft een buitenzwembad, speeltuin, animatie, en spelletjesruimte. De camping ligt direct aan een rivier en heeft een strandje waar u heerlijk kunt relaxen. Dus op en top genieten op uw vakantie met zon, een rivier en een strandje met het hele gezin op deze familiecamping!

De mooie natuur van de Ardèche

De Ardèche is een populaire streek voor een kampeervakantie en heeft een divers landschap. Bezoek de Pont d’Arc, de kloven van de Gorges de l’Ardeche, en maak een mooie kanotocht. Leuke karakteristieke dorpjes om te bezoeken zijn Balazuc, Vogüé en Labeaum. In het zuiden van de Ardèche zijn er vele gezellige marktjes te vinden. U kunt er de traditionele streekproducten ontdekken. De meest bekende markten zijn Joyeuse en Vans, die op 5 en 10 km afstand van de camping liggen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Les Platanes in Rosières in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Platanes in Rosières
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Rosières

3600 route de la Charve, 07260 Rosières

Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe