Alle foto's

Camping les Peupliers

Camping les Peupliers is een rustige gezinscamping gelegen aan de rivier de Ardèche op enkele minuten afstand van het dorpje Vogüé in de Rhône-Alpes. Heerlijk spelen en dobberen op de rivier en genieten van alle rust en de prachtige natuur. De ruime kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en zijn niet afgebakend. De elektriciteitsaansluitingen liggen vrij ver uit elkaar dus een lange kabel meenemen wordt aangeraden. In het seizoen kunnen gasten brood bestellen bij de receptie. Zelf halen kan ook want de bakker ligt maar op 5 minuten lopen van camping les Peupliers. Er is weinig animatie op de camping, wel wordt er twee keer in de week een avond georganiseerd met disco of karaoke. Er is een zwembad met daarbij een klein speeltuintje voor de kinderen. In de rivier is het heerlijk vertoeven. Kinderen kunnen zich hier uren vermaken door visjes te vangen, dammen te bouwen of met een luchtbed de stroming af te dalen.

Kajakken in de Ardèche

De omgeving van camping les Peupliers is heel divers. Zo kunt u kanoën en kajakken op de rivier de Ardèche of leuke uitstapjes maken naar de vele prachtige dorpjes. Bezoek bijvoorbeeld de leuke markten en maak foto’s van de meest adembenemende uitzichten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Les Peupliers in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Peupliers
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Vogüé

07200 Vogüé

Engels, Frans
half april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe