Alle foto's

Camping les Acacias

Camping les Acacias in Tournon-sur-Rhône is een gezellige familiecamping aan een rivier in de Ardèche in de regio Rhône-Alpes. De camping heeft veel mooie faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een prachtig zwembad met peuterbadje, springkussens, een restaurantje, een minigolfbaan, een jeu-de-boulesbaan en een bibliotheek. Ook is er een washok waar u kleding kunt wassen. In het hoogseizoen worden er voor kinderen en volwassenen allerlei leuke activiteiten georganiseerd. De wifi-verbinding op de camping is gratis. Heeft u een keer geen zin om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant voor een lekkere pizza of andere maaltijd. In de rivier naast de camping kunt u vissen, varen en pootje baden. Kinderen kunnen dammetjes bouwen en met schepnetjes kleine visjes vangen.

Kamperen in de Ardèche

Op camping les Acacias beleeft u gegarandeerd een heerlijke vakantie. De omgeving waar deze camping ligt is prachtig. Ontdek het gebied te voet, met de fiets of met een mountainbike. In de omgeving kunt u leuke uitjes ondernemen, zoals een bezoek brengen aan een museum, slenteren pittoreske dorpjes, een markt bezoeken en lekkere streekproducten kopen. Ook is er een klimpark en een dierentuin in de buurt van de camping. Leuk voor de kinderen!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Les Acacias Tournon-sur-Rhône in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Acacias Tournon-sur-Rhône
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Tournon-sur-Rhône

190 Route de Lamastre, 07300 Tournon-sur-Rhône

Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe