Alle foto's

Camping Le Sous Bois

Camping Le Sous Bois in Saint-Maurice-d’Ibie is een natuurcamping in de Ardèche met zwembad gelegen op het platteland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van huurtenten, kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met enige schaduw, harde ondergrond, volledige schaduw, zonder schaduw. Camping Le Sous Bois beschikt over animatie, campingwinkel, kleuterbad, rolstoel toegankelijk, speeltuin, zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Ardèche

Aan activiteiten en bezienswaardigheden rondom Camping Le Sous Bois is geen gebrek. Leuke activiteiten in de Ardèche zijn bezienswaardigheden bezoeken, canyoning, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden, wandelen. Breng ook een bezoek aan de Romeinse steden Orange, Avignon en Nîmes of het middeleeuwse dorpje Vallon-Pont-d’Arc. De Gorges de l’Ardèche en Pont d’Arc zijn waarschijnlijk de populairste attracties. Een vakantie in de Ardèche is ideaal voor zowel gezinnen met (kleine) kinderen, jongeren en ouderen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Sous Bois
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Saint-Maurice-d'Ibie

Vallée de l’Ibie, 07170 Saint-Maurice-d’Ibie

Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe