Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 82
Huuraccommodaties: 35
Hoogte: 260 m

Camping Le Pont Des Issoux

Camping Le Pont Des Issoux Lalevade-d’Ardèche is een familiecamping met zwembad gelegen aan de rivier de Ardèche in het gelijknamige departement in Auvergne-Rhône-Alpes. De camping heeft verschillende yurts, tipi-tenten, trailers en een lodge tent. Daarnaast kan je je eigen tent, caravan of camper mee nemen. Op de camping is een animatieprogramma voor de kinderen en een leuke kids club. Ook worden er dans- en animatieavonden gehouden. Voor waterpret ga je naar het buitenzwembad met een leuke waterglijbaan. Ook kan je genieten van de hamam, sauna, jacuzzi en de wellness ruimte in de spa. Als je lekker wilt eten kan dit in de bar die op het terrein van Camping Le Pont Des Issoux staat. Als je van sporten houd ben je hier zeker ook op je plek. Zo kan je minigolf spelen, tennissen, volleyballen, boogschieten en naar de fitnessruimte gaan.

Uniek kamperen in de Ardèche

Rondom Camping Le Pont Des Issoux is genoeg te doen. Zo kan je in de Auvergne-Rhône-Alpes heerlijk wandelen in de bergen. De camping ligt namelijk in het natuurpark van de Ardèche. Verder kan je heerlijk paardrijden, fietsen, klimmen, vissen, kajakken en kanoën.

We hebben de beste opties voor Camping Le Pont Des Issoux voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Pont Des Issoux

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Lalevade-d'Ardèche

Allée de Vals, 07380 Lalevade-d’Ardèche

0620030941
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.