Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 28
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 1,1 ha

Camping Le Coin Charmant

Camping Le Coin Charmant is een prachtige natuurcamping met zwembad in de Ardèche. Deze camping ligt in een hele mooie omgeving, midden in de natuur. Er is een mooi zwembad met peuterbadje op het kampeerterrein waar de kinderen zich prima kunnen vermaken deze vakantie. Maar er is natuurlijk meer te doen op en bij deze camping. Voor de kinderen is er animatie en de volwassen kunnen als ze dat leuk vinden op excursie. Camping Le Coin Charmant beschikt over kampeerplekken en huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent en caravan. De huuraccommodaties zijn eigentijds ingericht en goed onderhouden. En als je een keer geen zin hebt om te koken schuif je lekker aan bij het restaurant op de camping.

Kamperen in de Ardèche bij camping Le Coin Charmant

Op camping Le Coin Charmant hoef je je zeker niet te vervelen. Neem een frisse duik in het zwembad of ga op excursie met een groep kampeerders. Maak een mooie wandeling of huur een mountainbike en ga op avontuur. Bezoek mooie natuurgebieden en bezienswaardigheden. De Pont d’Arc is een natuurlijke brug die je gezien moet hebben als je in de Ardèche op vakantie bent. Daarnaast zijn er ook vele leuke dorpjes en stadjes die je kunt bezoeken met elkaar.

We hebben de beste opties voor Camping Le Coin Charmant voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Coin Charmant

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Chauzon

1050 Chemin des Digues, 07120 Chauzon

0033 (0)4 75 39 78 73
Engels, Frans
april - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.