Camping La Rouveyrolle

Camping La Rouveyrolle in Berrias-et-Casteljau is een middelgrote camping met zwembad in de Ardèche gelegen aan de rivier Chassezac. De familiecamping in Rhône-Alpes beschikt over camperplaatsen, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping La Rouveyrolle een mooi groot zwembad met een kleuterbad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je  terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een fiets- en wandelvakantie, kindvriendelijke vakantie  en perfect voor rustzoekers en een vakantie aan een rivier.

Ontdek de Ardèche

In de omgeving van Camping La Rouveyrolle in de Cevennen in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, kanoën, mountainbiken, paardrijden en wandelen vind je in Ardèche interessante bezienswaardigheden. Zoals prachtige natuur, leuke rustieke dorpjes en heerlijke riviertjes, meertjes en bergen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping La Rouveyrolle in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping La Rouveyrolle
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Berrias-et-Casteljau

La Rouveyrolle Casteljau, 07460 Berrias-et-Casteljau

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe