Alle foto's

Camping La Châtaigneraie

Camping La Châtaigneraie in Gravières is een kleine natuurcamping in de natuur van de zuidelijke Ardèche in het departement Ardèche. Op slechts 3 kilometer van het dorp Vans en op 300 meter van de rivier de Chassezac om te zwemmen. De camping beschikt over verschillende lodge-tenten, stacaravans en kampeerplaatsen voor je eigen tent caravan of camper. Camping La Châtaigneraie ligt aan de voet van de koele en beboste heling van de Cervennen. De mooi gelegen camping beschikt over een supermarkt met vers brood en lokale producten. Als je geen zin hebt om te koken kan je eten bij het dichtbij gelegen restaurant Auberge de Gravières. Hier kan je eenvoudig maar heerlijk eten, de gerechte zijn gemaakt op basis van lokale producten.

Omgeving van de Ardèche

Rondom Camping La Châtaigneraie in het zuiden van Frankrijk is meer dan genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld naar het dorp Vans met markten, winkels en restaurants. Ook is het leuk om de natuur te bezoeken in de Bois de Païolive, de Gorges du Chassezac en het nationale park van de Cevennen. Naast de stad Vans is het ook een aanrader de dorpen Banne, Malarce-sur-la-Thines en Naves te bezoeken. Verder kan je in de omgeving vissen, wandelen, fietsen, paardrijden, klimmen en kanoën

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping La Châtaigneraie in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping La Châtaigneraie
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Gravières

Quartier, Chambaud, 07140 Gravières

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe