Alle foto's

Camping Du Pont

Camping Du Pont is een kleinschalige gezinscamping met zwembad gelegen in een bos en aan de rivier de Ardèche, vlakbij de Pont d’Arc. Op de camping kun je kamperen met je eigen camper, tent of caravan.. Je kunt ook chalets, stacaravans, tenten of trekkershutten huren. De kinderen vermaken zich in de speeltuin, het peuterbad of spelen een potje tafeltennis. Daarnaast organiseert het animatieteam in het hoogseizoen leuke activiteiten voor jong en oud. Bij het restaurant kun je heerlijke maaltijden bestellen. Een lekker patatje haal je af bij de snackbar. ’s Ochtends kun je verse broodjes kopen.

Kamperen in de Ardèche

In de buurt van de campings kun je paardrijden, klimmen, fietsen en wandelen. Daarnaast kun je een mooie kanotocht maken over de rivier de Ardèche. Op slechts 200 meter van de camping ligt La Cirque de Gens. Dit is een prachtig natuurgebied met hoge rotspartijen. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Du Pont
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Pradons

225 A Route du Cirque de Gens, 07120 Pradons

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe