Camping Du Bas Larin

Camping Du Bas Larin is een fijne 3-sterren gezinscamping met zwembad met peuterbad gelegen in de Ardèche. De camping heeft een campingterrein met 49 kampeerplaatsen voor campers, caravan, en tenten. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van (glamping)accommodaties. De camping heeft een animatieprogramma voor zowel kinderen als tieners. Ook is er een speeltuin, trampoline, recreatieruimte met tafelvoetbaltafel, jeu-de-boulesbaan, en een voetbal – en volleybalveld.

Wat te doen in de omgeving van de camping?

Een kanotocht bij de indrukwekkende natuurlijke boogbrug van Vallon-Pont-d’Arc is een aanrader wanneer u in deze regio vakantie viert. Daarnaast is fantastisch mooie rivierkloof van de Gorges de l’Ardèche het ontdekken waard. Met zijn helderblauwe water omringd door hoge kliffen met groene begroeiing is het een van de mooiste stukjes natuur in de streek. De Ardèche staat ook bekend om zijn mooie grotten. Aven d’Orgnac is één van de bekendste grotten in de streek en staat vol met allerlei druipstenen. In de Grot van Chauvet kunt u eeuwenoude muurschilderingen tot 32.000 jaar oud bewonderen. Het leuke kasteelstadje Vogüé is ook een mooie bezienswaardigheid en de bijzondere stadjes Balazuc en Labeaume mag u ook zeker niet overslaan wanneer u op vakantie bent in de Ardèche.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Du Bas Larin in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

Camping Du Bas Larin
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Félines

88 ROUTE DE LARIN LE BAS, 07340 Félines

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe