Alle foto's

Camping Ibie

Camping Ibie is een mooie camping te midden van de natuur met volop groene eiken vlakbij de Vallei van Ibie in de Ardèche. Geniet ’s avonds van de gezellige groepsactiviteiten en excursies die u door de mooie regio van de Ardèche voeren. De verschillende accommodaties van camping Ibie hebben allen hun eigen charme. Beleef een unieke vakantie in de houten woonwagen of in een van de gezellig ingerichte chalets. De plaatsen voor uw caravan of tent zijn ruim en schaduwrijk. In de zomer kunt u zwemmen in de recreatieplas of in de rivier met badmeester. Zonnen doet u op de zand- en grasoever van de rivier. Wilt u het thuisfront op de hoogte houden van uw belevenissen in Frankrijk? De camping biedt gratis WiFi aan voor alle gasten.

Camping Ibie in de Ardèche

Vanaf camping Ibie kunt u verschillende wandelroutes volgen voor zowel beginners als gevorderden. Of trek er eens op uit met een mountainbike om de natuur te ontdekken. Cultuur vindt u in onder andere La Beaume, een pittoresk dorpje aan de oever van de rivier met prachtige grotten. Op zoek naar spanning en avontuur? Ga dan eens parapenten in de lucht boven de Gorges de l’Ardèche, adembenemend!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor ANWB – Camping Ibie in Ardèche voor je op een rijtje gezet:

ANWB – Camping Ibie
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Lagorce

Vallée de l’Ibie, 07150 Lagorce

Engels, Frans
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe