Camping Les Truffières in Saint Marcel d'Ardéche is een familiecamping in de Ardèche met zwembad.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 180 m

Camping Les Truffières

Camping Les Truffières in Saint Marcel d’Ardéche is een familiecamping in de Ardèche met zwembad. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met geaccidenteerd terrein en grasland. Camping Les Truffières beschikt over animatie, internettoegang, rolstoel toegankelijk, speeltuin, zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Ardèche

Aan activiteiten en bezienswaardigheden rondom Camping Les Truffières is geen gebrek. Leuke activiteiten in de Ardèche zijn bezienswaardigheden bezoeken, wandelen in het bos, canyoning, fietsen, kajakken, kanoën, mountainbiken en wandelen. Breng ook een bezoek aan de Romeinse steden Orange, Avignon en Nîmes of het middeleeuwse dorpje Vallon-Pont-d’Arc. De Gorges de l’Ardèche en Pont d’Arc zijn waarschijnlijk de populairste attracties. Een vakantie in de Ardèche is ideaal voor zowel gezinnen met (kleine) kinderen, jongeren en ouderen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €23,00 €23,00 €23,00 per dag
Extra persoon €6,20 €6,2 €6,20 per dag
Kind 0-7 jaar €4,10 €4,10 €4,10 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag
Stacaravan 4 personen €500 €600 €700 per week

Camping Les Truffières

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Saint Marcel d'Ardéche

07700 Saint-Marcel-d’Ardèche

+33 (0)4 75 04 68 35
Duits, Engels, Frans
gehele jaar geopend

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.