Camping Le Sous Bois in Saint-Maurice-d'Ibie is een natuurcamping in de Ardèche met zwembad gelegen op het platteland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 63

Camping Le Sous Bois

Camping Le Sous Bois in Saint-Maurice-d’Ibie is een natuurcamping in de Ardèche met zwembad gelegen op het platteland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van huurtenten, kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met enige schaduw, harde ondergrond, volledige schaduw, zonder schaduw. Camping Le Sous Bois beschikt over animatie, campingwinkel, kleuterbad, rolstoel toegankelijk, speeltuin, zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Ardèche

Aan activiteiten en bezienswaardigheden rondom Camping Le Sous Bois is geen gebrek. Leuke activiteiten in de Ardèche zijn bezienswaardigheden bezoeken, canyoning, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden, wandelen. Breng ook een bezoek aan de Romeinse steden Orange, Avignon en Nîmes of het middeleeuwse dorpje Vallon-Pont-d’Arc. De Gorges de l’Ardèche en Pont d’Arc zijn waarschijnlijk de populairste attracties. Een vakantie in de Ardèche is ideaal voor zowel gezinnen met (kleine) kinderen, jongeren en ouderen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17,50 €17,50 €21,50 per dag
Extra persoon €6,50 €6,50 €8 per dag
Kinderen tot 7 jaar €3 €3 €5,50 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag
Mobile home 4/6 personen €250 €360 €630 per week

Camping Le Sous Bois

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Saint-Maurice-d'Ibie

Vallée de l’Ibie
07170 Saint-Maurice-d’Ibie

+33 (0)4 75 94 86 95
Frans
eind april - eind september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.