Camping De Tournon HPA in Tournon-sur-Rhône is een natuurcamping in de Ardèche gelegen aan een rivier.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 19
Kampeerterrein: 1,1 ha

Camping De Tournon HPA

Camping De Tournon HPA in Tournon-sur-Rhône is een natuurcamping in de Ardèche gelegen aan een rivier. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen enstacaravans. De camping heeft plaatsen met enige schaduw, grasland, panorama uitzicht, veel groen, volledige schaduw en geen schaduw. Camping De Tournon HPA beschikt over internettoegang, rolstoel toegankelijk, speeltuin. Op de camping zijn honden toegestaan.

Kamperen in de Ardèche

Aan activiteiten en bezienswaardigheden rondom Camping De Tournon HPA is geen gebrek. Leuke activiteiten in de Ardèche zijn bezienswaardigheden bezoeken, wandelen in het bos, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken en wandelen. Breng ook een bezoek aan de Romeinse steden Orange, Avignon en Nîmes of het middeleeuwse dorpje Vallon-Pont-d’Arc. De Gorges de l’Ardèche en Pont d’Arc zijn waarschijnlijk de populairste attracties. Een vakantie in de Ardèche is ideaal voor zowel gezinnen met (kleine) kinderen, jongeren en ouderen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17,00 €17,00 €20,00 per dag
Extra persoon €5,00 €5,00 €5,00 per dag
Hond of kat €3,00 €3,00 €3,00 per dag
Mobile Home 4 personen €330,00 €541,00 €541,00 per week
  • Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met voertuig, tent, caravan of camper

Camping De Tournon HPA

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Tournon-sur-Rhône

1, Promenade Roche Defrance
07300 Tournon-sur-Rhône

+33 (0)4 75 08 05 28
Engels, Frans
het hele jaar geopend

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.